Fredag.

Det blev ett ljusparty igår iaf. Det va väldanst trevligt. Och då alla handlade så duktigt så fick jag även en gåva eftersom jag va värdinna :)
Även jag köpte väl lite mer än jag borde gjort men jag får se det som en tidig julklapp till mig själv ..
Imorgon när vi vakat åker vi till mora iaf. Det ser jag fram emot. När jag väl är där så känner jag att jag faktiskt saknar den lilla staden.

Janet va här i måndags också och hälsade på med sin lilla mage :) Jag har kommit in i en period då jag faktiskt saknar den stora klumpiga men ändå mysiga magen med alla sparkar och puffar. Men jag har ju faktiskt ändå nått ännu mysigare nu :)


Söndag.

    

Igår kom syster och hennes dotter hit och stannade över natten. Såg en kanon bra film. Never Back Down hette den. Skulle egentligen spela borlänge spelet men det va ingen som orkade så det blev film ist. Det är som monopol fast med gator och sånt i borlänge.
Ska åka till kupolen snart också och byta en mössa som vi köpte till Liam i veckan men den va för liten.
Köpte även en babysitter som han älskar. När jag sätter han i den framför tv:n kan han sitta lugn och snäll hur länge som helst och bara titta.
På lördag ska vi iaf åka till mora igen och hälsa på och gå på julskyltningen på söndag.

Sen ska jag väl eventuellt ha ett ljusparty i veckan som Lollo ska sköta. Ingen dag bestämt än men blir väl i mitten av veckan skulle jag tro.

Just ja, måste även tillägga att vi fick se det första leéndet  från Liam igår .. Supergulligt.

torsdag.

   

Gud va dålig jag blivit på att uppdatera min blogg.
Ska försöka göra en ändring på det.

Jag va iaf på bvc idag och allt va superfint som vanligt. Han ökar jättefint i vikt och växer som bara den.
Så nu väger han 4260g och är 52cm. Ett kilo upp och 6cm längre sen han föddes vilket är precis 4 veckor sen idag!
Han passade även på att kissa, bajsa och kräkas lite när han låg på mätbänken idag. :) Och innan vi skulle traska iväg kissade han ner mina kläder när jag bytte på han.
Han har då börjat vara vaken lite mera nu än innan så han sover lite bättre på nätterna då också. Annars brukade han gärna vilja vara uppe en stund under nattetid.

Mamma kom igår också så hon ska hjälpa mej städa och dona lite idag. Sen ska vi väl kanske ut till svärföräldrarna en sväng senare när Joel slutat jobba.


RSS 2.0